< Tillbaka

Golvvärmesystem för flytande montering

VarioComp modulärt system ger er nya möjligheter med golvvärme. Det är en perfekt lösning för montering i torrt utrymme, samt för renovering av befintliga golv i gamla byggnader.

Systemet består av prefabricerade 20 mm tjocka FERMACELL paneler med integrerad ø 11,6 mm kompositrör bestående av homogen lasersvetsad aluminium limmad med två lager av värme- och tryckresistent plast (PE-RT) på ytan och i kontakt med vätskan. Materialet är 100% diffusionstät, korrosionsfritt med slätt yta på insida, vilket minskar risk för tryckförlust och organisk biofilm. Avståndet mellan rörslingor är bara 9 cm!

Unik relief av panelen ger två möjligheter med installation av värmerör: "Bifilär" och "Meander".

Dessa två viktiga faktorer gör jämnare och snabbare temperaturspridning samt bättre komfort. Den stora aktiva ytan nära ytbeläggningen ger snabb och exakt reglering och därmed bättre besparing än jämförbara golvvärmesystem på marknaden. VarioComp är enkelt att installera och enkelt att använda med rumstermostat.

7 VIKTIGA ARGUMENT FÖR ATT VÄLJA VARIOCOMP GOLVVÄRME:

1. Supertunn. Panelens tjocklek är bara 20 mm!

2. Lågtemperatur system med hög energibesparing.

3. Låg vikt. Idealisk för installation i torrt utrymme eller renoveringar av gamla fastigheter.

4. Optimal värmespridning. Värmerör är helt integrerat i panelen under fyllnadsmassan.

5. Extremt snabb reaktion och excellent styrbarhet.

6. Snabb och enkel montering.

7. 10 - års garanti från fabriken!

Vi erbjuder supertunn och supereffektiv golvvärme system som inte har sin like på Svenska marknaden. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Ladda ner broshyr (PDF)Skicka förfrågan

dela med andra

förfrågan

förfrågan

TDS Ecoagentur AB jobbar från Stockholm mot privatkonsument och kommersiella beställare i hela Sverige via nätverk av återförsäljare: VVS installatörer, byggföretag och arkitektfirmor.

Vänligen skicka nedanstående formulär och vi återkommer till Dig på angivna uppgifter!

 

* Obligatoriska