< Tillbaka

Väggvärmesystem för modulär montering

Med montering av panelsystem på vägg får man en möjlighet att skapa trivsamt inomhusklimat efter individuella behov. Systemet är reversibelt, vilket betyder att tekniken ger er möjlighet för både uppvärmning på vinter och frikyla funktion på sommaren med samma vattenburna distributionssystem utan några kompromisser med inredning eller klimatstyrning.

Överlägsen komfort, flexibilitet, hög kvalitet av tillverkning, stabil drift - det är bara några få av de fantastiska möjligheterna med väggvärme.

Den Innovativa österrikiska teknologin erbjuder alternativa lösningar till kylbafflar, fläktelement, tråkiga radiatorer och golvvärme, där man inte vill bryta golvet. Gör ditt val!
 
7 VIKTIGA ARGUMENT FÖR ATT VÄLJA  VÄGGVÄRMESYSTEM:

1. Extremt effektivt lågtemperatursystem som ger högsta dokumenterade COP i kombination med bergvärmepump och därmed sparar energi och pengar.

2. Idealisk lösning för uppvärmning av skandinaviska trähus, prefabricerade hus, vindsvåningar, villor med PASSIVHUS standard.

3. Vattenburet system som skapar bästa inomhusklimat och mest komfort bland andra uppvärmningsalternativ. Man känner sig som under solstrålning.

4. Reversibel distribution av värme och kyla i samma panel.

5. Flexibel montage i enlighet med svenska byggnormer.

6. Osynligt. Kan integreras helt i interiören: målas, tapetseras, kaklas.

7. 10 - års garanti från fabriken!

UNIKT I SVERGIE! Vi erbjuder en lösning för modulär montage av väggvärme. Kontakta oss för att veta mer om system ModuleWall från VARIOTHERM!

Ladda ner broshyr (PDF)Skicka förfrågan

dela med andra

förfrågan

förfrågan

TDS Ecoagentur AB jobbar från Stockholm mot privatkonsument och kommersiella beställare i hela Sverige via nätverk av återförsäljare: VVS installatörer, byggföretag och arkitektfirmor.

Vänligen skicka nedanstående formulär och vi återkommer till Dig på angivna uppgifter!

 

* Obligatoriska