< Tillbaka

Väggvärmesystem för ingipsning

Ingipsad värmerör med cirkulerande vatten värmer upp väggar och därmed klimatet i rummet. På sommaren kan man använda samma system för frikyla utan störande buller. Flexibelt rör är enketl att böja och fästa på väggen med hjälp av speciell plastfixtur.

Den innovativa österrikiska teknologin erbjuder alternativa lösningar till kylbafflar, fläktelement, radiatorer och golvvärme med överlägsen komfort och högsta dokumenterade COP i kombination med bergvärme.

7 VIKTIGA ARGUMENT FÖR ATT VÄLJA VÄGGVÄRME MED INGIPSNING:

1. Bästa lösning för att bygga SPA, tarpedarium, hamam-bad, att integrera värmedistribution i hus byggda av sten och tegel.

2. Idealisk kombination med värmepumpar som ger högsta energibesparing.

3. Trimmat värmetransmission med petenterad VarioProFile Laser rör (Ø 16 mm) som har 15% mer yta per kvm än andra existerande rör för distribution av värme.

4. Gedigen lösning som värmer yta och strålar värme.

5. Snabb och enkel montering.

6. Systemet som fick IBO kvalitetscertifiering. (Österreichisches Institut für Bauen und Ökologie GmbH)

7. 10 - års garanti från fabriken!

Vi erbjuder SystemWall och EasyFlexWall fabrikat VARIOTHERM med ingipsad kollektor för distribution av värme och kyla i väggar. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Ladda ner broshyr (PDF)Skicka förfrågan

dela med andra

förfrågan

förfrågan

TDS Ecoagentur AB jobbar från Stockholm mot privatkonsument och kommersiella beställare i hela Sverige via nätverk av återförsäljare: VVS installatörer, byggföretag och arkitektfirmor.

Vänligen skicka nedanstående formulär och vi återkommer till Dig på angivna uppgifter!

 

* Obligatoriska